Sunday, November 2, 2014

New York City 21.-24.8.2014

Moje cesta začala smutně, ale tak asi začínaj všechny takovýhle cesty, a to loučením. Řekl sem ahoj mámě, tátovi, dal pusu svý holce a vyrazil vstříc dobrodružství. Když sem prošel tou bránou  na letiští a viděl je naposled málem sem se rozbrečel, jako nejsem nějaká buzna co brečí když krájí cibuli nebo když kouká na titanic, ale tohle bylo přecejenom fakt smutný. Měl sem tam dvě kamošky co taky letěly do US tak sem aspoň nebyl sám. A už když sem nastoupil do letadla sem cejtil pocit kterej asi nejde popsat, pocit novejch dobrodružství, byl to dobrej pocit. Fotka z hajzlu v letadle pro vás :*





Cesta letadlem byla pohodová koukal sem na já padouch 2 jak pán.
Když sme přiletěli do NY měl nás tam někdo vzyvednout na letišti jenomže tam nikdo nebyl, super pocit. Takže sme volali na ruzný čísla až sme se asi po hodině dopracovali k tomu co nás měl vyzvednout a ten se pro nás konečně uráčil dojít. Pak sme jeli na hotel, první pohled na NY po cestě byl fakt mega. Když sme přijeli každej dostal pásku v jakým je týmu a šli sme na pokoj. Na pokoji sem měl největší pohodáře, plus jeden kámoš z česka takže sem si vůbec nestěžoval. Druhej den ráno sme vyrazili do srdce NY, fakt si nepomatuju co bylo jakej den a nechci se ani tady o tom moc rozepisovat, tohle město prostě musíte vidět, to nejde popsat, věděl sem že je to tam fakt velký, ale ono to neni velký, ono je to kurva masivníobrovskývětšínežčernýpéro. Takže stručně, stihli sme rockefelerovo centrum který je snad vyšší než empire state takže výhled parádní, socha svobody mě celkem zklamala, čekal sem jí že bude fakt větší, ale ona byla jakože velká ale ne dost. SOHO aka nakůpní čtvrť, jedno z mejch fakt oblíbenejch míst, našel sem si dobrýho kámoše co byl z dánska, měl stejný záliby jako já(nakupování novejch hadrů), takže sme místo toho abysme se podívali do nějaký trapný Chinatown nebo Little Italy prošli celou dlouuuuhou ulici obchodů, no byl sem v ráji. Pak sme ještě byli v Macys aka největším obchodním centru v NY, čekal sem teda víc většina byla holčičí ale jako našel sem si pár sexy věcí pro můj šatník, Poslední den sme si mohli vybrat ze tří možností:podrobnější prohlídka NY, obří outlet obchodák v New Jersey a to třetí si nepamatuju, samozřejmě Matěj, jeho kámoš a náš teplej kámoš sme si vybrali obchoďák. Druhej den se ukázalo že sme jediný tři kluci co si to vybrali a vyjeli sme :DD. Ničeho nelituju. Prohlídka NY prej byla unávná a to třetí taky nic moc. Mohl bych tady o krásách toho města básnit ještě na tři stránky, ale fakt to chce vidět na vlastní oči, tak tady máte aspoň kupu fotek. Nevim jestli bych tam chtěl bydlet, ale asi by se na to dalo zvyknout, Btw sem moc línej abych si to po sobě zkontroloval tak si užijte chyby.


















Sorry že sou ty fotky takhle halabala to přidávání je fakt uplně debilně udělaný a nehodlám se stim dál srát. Mějte se))