Sunday, November 9, 2014

Lake Michigan+Lake Huron

Dneska vám budu vyprávět jak sem navštívil jedny z největších jezer v Americe. Začneme s Lake Michigan aka Michiganské jezero. Jako žádnou zajímavou ani vtipnou story k tomuhle nemám. Prostě sme ráno sbalili saky paky a vyjeli. Nebylo to daleko taková hoďka cesty.
To jezero je fakt megaobří, vypadá spíš jak moře. A teď bylo asi tak 20 stupnu a tak voda měla asi tak 5 a lidi se tam koupali? Vůbec sem nechápal, smočil sem si nohy a málem umrznul. Ale musim říct že to tam bylo fakt krásný.





Po prohlídce jezera sme vyjeli navštívit městečko Holland, přesněji místní restauraci a vyhlášený obchod s cukrovinkami. V restauraci sem si dal pizzarolky jak pán máte je vyfocený v předchozím článku a ten obchod tyvole to sem v životě neviděl prostě sem vešel a cejtil cukrovku ve vzduchu tam bylo asi tam sto tun všeho sladkýho. Fotky vám asi řeknou víc.



Lake Huron aka Huronské jezero je snad ještě větší. Je to trochu delší cesta odtud takový tři hodinky. Před návštěvou jezera sme šli na oběd s rodičema mojí hostmámy, který bydlej kousek od toho jezera. Byla to polská all you can eat tak sem si říkal jo to bude mega, ale nakonec to jídlo bylo fakt divný většinou, ale našel sem si něco co mi chutná, jediný plus byly fakt dobrý koláče a dýňovo skořicová zmrzlina mnamky. Pak sme vyjeli k jezeru moc toho neni co říct byla fakt zima ale sluníčko a pěkný počasí.

 
To je pro dnešek všecko tak pac a pusu. :*