Monday, November 17, 2014

Fotbal a Mud Runs

Začneme zápasem americkýho fotbalu(Michigan State Spartans), a to univerzitní ligy, kterou tu hrotěj skoro úplně stejně jako nfl což je dost mega. Okej přijeli sme ke stadionu o hodinu dřív, všude byly takovýty otevřený stany a v nich proste lidi party grilovačka pivečko, házeli si s míčem atd, vypadalo to dost pohodově. Kolem stadionu byly taky všude ruzný reklamní stánky a tak, jenom sem šel kolem a už sem měl dvě trička, klíčenku a propisku. Pak sme zašli dovnitř. Ten stadion to je něco mega fak žádnej stadionek Sparty na letný tohle je pořádný. A to je jenom univerzitní těšim se až půjdu na NFL. Hra byla dobrá, hráli sme proti nějakýmu ne tak dobrýmu týmu takže sme je drtili. Na americkým fotbalu se mi megalíbí že se tam fakt něco děje a dá se na něj koukat narozdíl od fotbalu.(sorry šampóni) 

 msu=Michigan State University


Další pán na holení-Mud Runs. Zvýraznil sem to protože tahle věc byla fakt vtipná a určitě stojí za to aspoň pro lidi jako já aka pražáky. V podstatě jde o to, že se vytvoří velká bahnitá plocha, a kolem stánek a pochybná stage a jde se. Účelem je vytunit svůj truck co nejvíc ať udělá co největší bordel v bahně. Řeknu vám tolik plechovek piva a maskáče sem asi ještě nikde neviděl. Ryze vidlácká záležitost. Asi nikdy nezapomenu na moment kdy se týpek v trucku zasekl, otevřel dveře aby čeknul situaci a z auta vypadnou tři plechovky piva. Když se někdo zasekl byl poruce traktor, ale ne jentak obyčejnem připadalo mi že i ten traktor byl pěkně vytuněnej a ten vytahoval vidláčky z nesnází. Vrchol byl když dvě holky a posléze i jeden pár skočili do bahna a začali se prát, kam se hrabou naše gelový bitvy na highjumpu. fuj





sorry že video je na stranu blogger je postiženej.
Okej to je pro dnešek všechno, už se blížim pomalu ale jistě k přítomnosti, ale moc nic se teď neděje. Pořád tu flausim jak pán to se nezměnilo.
 Mějte se hezky <3